Забавни вицове: Един каубой, яздил из пустинята със седмици

Един каубой, яздил из пустинята със седмици. Стигнал до град неизвестен за него и решил да отпочине, задоволявайки с*ксуалните си нужди Влиза в местния бар. Взел да се оглежда за жени. Няма! - Бармане. А бе вие тука в това градче, нямате ли жени? - А бе, кво да ти кажа. Ние тука си нямаме жени, ама ако знаеш в задния двор какви животни имамееее. - А животни, стига глупости. Да ама каубоят си имал нужди и кво да направи отишъл, избрал си едно прасенце, подмил го, завел го на бара, черпил го ярмичка, докато изпие едно питие и забелязал, че всички в бара го зяпат. - А бармане. А бе защо така всички ме зяпат. Нали и вие правите така. - Да бе и ние правиме така. Ама никой не излиза с момичето на ШЕРИФА.

Мъж на 40 имал жена на 20! Негов приятел го попитал: - Добре, вие с твоята жена лягате ли си сега??? - Ми лягаме си, защо да не си лягаме! - спокойно му отвърнал 40-годишния. - Ми ти като станеш на 50, а жена ти на 30-ще си лягате ли??? - Ми да!!! Защо да не си лягаме?!! - Е добре! Ами ти като станеш на 60 а жена ти на 40??? Какво ще правиш тогава!!! Пак ли ще си лягате?!? - Ха!!! Че кой си ляга с четиридесет годишна жена!?

Учителката се оплаква на бащата на Иванчо: - Вашият син нарисува муха на чина си, като истинска и си натъртих ръката като се опитах да я убия. - Това нищо не е, - казва бащата - той веднъж нарисува крокодил във ваната и аз като го видях, изскочих през нарисуваната врата!

Влизат две мутри в един ресторант и решават да се направят на интересни. Викат келнера и му казват: - Донеси ни черен салам или ще те спукаме от бой! - Господа, в момента нямаме черен салам, но можем да ви предложим черно мляко. Мутрите се учудили и решили да го опитат това черно мляко. След малко дошла една негърка, тряснала им главите една в друга и започнала да ги кърми в продължение на 2 часа. След като ги накърмила едната мутра казала на другата: -Е, брато, добре че нямаха салам!

Семейство отива на лятна почивка в новопостроен хотел. Още с пристигането забелязват група деца, които тичат пред хотела и издават неистови крясъци. Жената се обръща към управителя на хотела с възмущение: - По телефона казахте, че тука няма да има никакви деца.... Управителят: - Че това деца ли са? Изроди...

Публикуван на: 20.12.2017 12:16