Забавни вицове: Диктовка в каменната епоха

Диктовка в каменната епоха. Учителката казва: - Деца, първата думичка от диктовката е "Мир". Децата хващат чуковете и длетата и издялкват в камъка гълъбче. - Сега деца, напишете думичката "Дружба". Децата послушно издялкват две стиснати ръце. - Завършваме диктовката с думичката "Любов". Марийка шепнешком пита Иванчо: - Иванчо, любов с един ташак ли се пише или с два?

В дивизията, командвана от Чапаев, пристига кореспондент на "Красная звезда" с молба да вземе интервю от прочутата картечарка Анка. Поласкан от вниманието, Чапай кани кореспондента на масата, а на Петка заповядал: - Веднага намери Анка и я доведи тук за интервю! Петка я намира и й предава заповедта: - Анка, дошли са от „Красная Звезда”, ще ти правят интервю. Анка гледа учудено и пита: - Че какво е това „интервю”? Петка се почесал по врата и отвърнал: - Абе, и аз не зная какво е това „интервю”, но ти се подмий за всеки случай!

В задръстването младеж раздава на шофьорите листовки със сайтове за интимни услуги. Един от шофьорите му прави забележка: - Младеж, в нашата страна проституцията е забранена! Младежът, учудено: - Вие откъде сте? Много добре говорите български!

На едно семейство точно посред зима се спукало цукалото. Пари няма, сметките за топло - големи и решили до пролетта да акат в трилитрови буркани. Затоплило се времето и една вечер мъжът решил да изхвърли пълните буркани в контейнера, че нещо започвали да намирисват. Почнал той да ги пренася, но разбира се комшията, който никога не спи го видял и го питал: - Абе, комшу, що ги изхвърляш тези компоти? - Ами развалени са - сконфузен отговорил той. - Давай ги насам бе, аз ракия ще варя. - Ами вземи ги - какво друго могъл да каже човекът. Взел всичките буркани комшията, сварил ракия и на другият ден се срещат в коридора: - Комшу, тез компоти май веднъж са ядени.

Двe борчета си говорят: - Брато, да знаеш кво стана. - Кво е станало? - Жена ми ми е изневерила с петел. - Как разбра бе? - Еми като се прибрах, в леглото намерих перушина. - Ооо пич, тва не е нищо, мойта ми е изневерила с ТИР. - Еее, как разбра бе? - Еми като се прибрах, в леглото ми имаше тираджия.

Публикуван на: 19.12.2017 18:51